Finantare apartament

Credit “Prima Casa”

Pentru programul de creditare prin "Prima Casă", îți oferim o serie de avantaje pentru ca tu să te bucuri de casa ta nouă mult mai simplu și mai rapid.

Prin această soluție de finanțare, îți poți asigura apartamentul dorit prin plata unui avans de doar 5% din prețul apartamentului, ca taxă de rezervare.

Adora Forest îți va pune la dispoziție un consultant dedicat, care îți va oferi sfaturi utile și te va ajuta cu întocmirea dosarului de credit. În plus, colaborăm cu un număr considerabil de bănci, astfel încât poți beneficia de oferte de creditare preferențiale. Cere mai multe detalii reprezentanților Adora Forest acum!

Credit ipotecar

Pentru a putea lua cea mai bună decizie, la Adora te bucuri de serviciile gratuite ale unui consultant dedicat, care îți va oferi toate informațiile necesare și multe sfaturi utile, ajutându-te la întocmirea dosarului de credit.

Băncile noastre partenere au pregătit pentru tine oferte variate și soluții inteligente de creditare. Completează acum acest formular și vei fi contactat de un consultant Adora în cel mai scurt timp, pentru detalii complete despre această variantă de finanțare.

Plata cash

Ofertele noastre acoperă situații cât mai variate, iar pentru economiile tale îți oferim un pachet special pentru plata cash. Cere acum mai multe detalii de la consultanții noștri.

*Prețurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă în absența unui contract.

Cere mai mute detalii reprezentantilor Adora Forest acum!

Vezi mai multe detalii

Ultimele Noutati

Danya Cebus a deschis rezervările pentru cel de-al treilea bloc Adora...

Danya Cebus, dezvoltatorul celui de-al treilea bloc Adora Forest, a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a treia faze a...

Mai multe detalii
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de m...

SC NOVA MARKET GRUP SRL  titular al proiectului “Construire 3 imobile de locuinte colective-imobil C, imobil H, imobil I in regim de inaltime max. S+P+12E. Amenajari exterioare-spatii verzi, drumur...

Mai multe detalii
Prețuri accesibile și modalități de plată flexibile...

Ești în căutarea locuinței mult visate? Îți dorești să beneficiezi de un preț accesibil, multiple facilități, confort și spațiu suficient pentru nevoile tale? Alege opțiunea modernă de ...

Mai multe detalii
RO
EN RO