Financing apartament

“First Home” Credit

For the "First Home" "Prima Casă", îți oferim o serie de avantaje pentru ca tu să te bucuri de casa ta nouă mult mai simplu și mai rapid.

Prin această soluție de finanțare, îți poți asigura apartamentul dorit prin plata unui avans de doar 5% din prețul apartamentului, ca taxă de rezervare.

representatives îți va pune la dispoziție un consultant dedicat, care îți va oferi sfaturi utile și te va ajuta cu întocmirea dosarului de credit. În plus, colaborăm cu un număr considerabil de bănci, astfel încât poți beneficia de oferte de creditare preferențiale. Cere mai multe detalii reprezentanților representatives now!

Mortgage loan

Pentru a putea lua cea mai bună decizie, la Adora te bucuri de serviciile gratuite ale unui consultant dedicat, care îți va oferi toate informațiile necesare și multe sfaturi utile, ajutându-te la întocmirea dosarului de credit.

Băncile noastre partenere au pregătit pentru tine oferte variate și soluții inteligente de creditare. Completează acum acest form și vei fi contactat de un consultant Adora în cel mai scurt timp, pentru detalii complete despre această variantă de finanțare.

Cash payment

Ofertele noastre acoperă situații cât mai variate, iar pentru economiile tale îți oferim un pachet special pentru plata cash. Cere acum more detalii de la consultanții noștri.

* Prices are subject to change without notice in the absence of a contract.

Ask for more details from Adora Forest representatives now!

View more details

Latest News

Jurnal de șantier: Evoluție lucrări blocul III Adora Forest, septem...

Danya Cebus a demarat lucrările de construcție pentru faza a treia a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în zona de nord a Timișoarei. Ansamblul rezidențial va cuprinde, la final, 9 blo...

View more details
Danya Cebus a deschis rezervările pentru cel de-al treilea bloc Adora...

Danya Cebus, dezvoltatorul celui de-al treilea bloc Adora Forest, a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a treia faze a...

View more details
Public announcement regarding the submission of the request for issuing the environmental agreement...

SC NOVA MARKET GRUP SRL owner of the project “Construction of 3 collective housing buildings-building C, building H, building I in regime of max. S + P + 12E. Exterior arrangements - green spaces...

View more details
EN
EN RO